Πορτογαλία 2023-2024

Πορτογαλία 2024

Εγκρίθηκε η συμμετοχή του σχολείου μας σε πρόγραμμα Erasmus+ το οποίο θα λάβει χώρα στη Πορτογαλία τον Απρίλιο του 2024 και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ροές των 12 μαθητών με 2 συνοδούς καθηγητές σε κάθε μία.

Η πρώτη ροή απευθύνεται στις ειδικότητες των Ηλεκτρολόγων, Ηλεκτρονικών, Πληροφορικής, Μηχανολόγων και έχει τίτλο “Εκπαίδευση σε σύγχρονα καινοτόμα συστήματα αυτοματισμού για την κατασκευή Έξυπνων-Πράσινων κτιρίων.

Η δεύτερη ροή με τίτλο “Μελέτη προκλήσεων και λύσεων για βελτίωση του Πράσινου Περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην εφοδιαστική αλυσίδα“, εμπλέκει τις ειδικότητες των τομέων Οικονομίας & Διοίκησης και Πληροφορικής.

Κατά τη 1η εβδομάδα του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μαθήματα και διαλέξεις σε αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα ενώ τη 2η εβδομάδα θα επισκεφτούν εταιρείες και οργανισμούς οι οποίοι υλοποιούν.

Παράλληλα με την εκπαίδευση-απόκτηση τεχνογνωσίας, οι μαθητές μας, θα επισκέπτονται πολιτιστικούς χώρους και μνημεία σε καθημερινή βάση.

Με το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τα αποτελέσματα των δράσεων με την υπόλοιπη σχολική κοινότητα αλλά και την ευρύτερη κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *